Resultaten voor thaise massage ede

thaise massage ede
 
Noppakoaw Thaise Massage, Massage naar keuze 60 min: save 61% in Eindhoven with Social Deal.
Je kunt hier terecht voor een yogamassage ter behandeling van stijve spieren en knooppunten, een heerlijke ontspanningsmassage met kruidenstempels met of zonder olie, Thaise voetmassage met een helende werking voor het hele lichaam, Thaise ontspanningsmassage, rug, schouder en nekmassage, beenmassage, stoelmassage, sportmassage en nog veel meer. Tijdens een Thaise massage worden vastzittende spieren en gewrichten losgemaakt.
Thai Massage specialisten Renkum.
Thai Massage in. Ede 9 kms. Door vanuit een nieuw gezichtspunt naar problemen te kijken, krijgt een cliƫnt een ander inzicht in zijn functioneren en de resultaten daarvan. Thai Massage in. Ede 9 kms. Hypno/Psychotherapie voor stress, burnout, depressie en levensvraagstukken.
Dames Voor-vacatures in Ede januari 2020 Indeed.nl.
TerStal is een modebedrijf met fashion voor de hele familie! Als verkoopster ben jij een visitekaartje van terStal en daarmee een aanspreekpunt voor onze. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor terStal Vacatures in Ede.
Thai Massage Ede / Sukapabdee Thaise Massage in Ede.
Thai Massage Ede / Sukapabdee. Afspraak maken Nu bellen Route. Thaise Massage Ede / Sukapabdee. Thaise Massage in Ede. Gaat maandag om 0930: open. Afspraak maken 06 55559726 bellen Route WhatsApp 06 55559726 06 55559726 bericht sturen Contact Offerte aanvragen Tafel vinden Bestelling plaatsen Menu bekijken.
Thai Massage Ede Sukapabdee Massage.
In Thailand heb ik veel ervaring opgedaan met Thaise massage. In Thailand heb ik verschillende diplomas behaald Thaise massage, voetmassage en aromatherapie. In de opleiding heb ik verschillende onderdelen doorlopen zoals anatomie, gezondheidsleer etc. Kwaliteit Professionele Thaise Massage Ede. Sukapab dee is een Thaise Massagepraktijk gespecialiseerd in traditionele massage technieken.
Thaise massages in Ede Massagesalon Duangjans.
Thaise massagesalon Duangjans in Ede is een warme, knusse en deskundige massagesalon met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze gezellige Thaise massagesalon is vernoemd naar professioneel masseuse Duangjans, tevens eigenaresse van de massagesalon. Wij zijn twee ervaren masseuses en hebben meerdere opleidingen afgerond bij gerenommeerde massagescholen in Thailand. De massagesalon biedt verschillende soorten massages aan. U kunt bij onze Thaise massagesalon terecht voor traditionele Thaise massages, ontspanningsmassages en specifieke massagebehandelingen voor een persoonlijke massagetherapie. Kies voor een traditionele Thaise massage, olie massage, hoofd, nek en schoudermassage, voetmassage, hotstone massage of Thaise kruidenmassage.
Massagepraktijk de Cirkel-Ede Massage Ede.
Om de rekkingen en yoga houdingen goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat de kleding ruim zit zodat men zonder hinder kan meebewegen. Thaise massage op regelmatige basis bevordert flexibiliteit en bewegingsgemak van het lichaam terwijl de geest tot rust komt. De Cirkel-Ede Reehorsterweg 30A ingang Diedenweg 6717LG EDE 0318-610735.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons