Zoeken naar thaise massage leiden

thaise massage leiden
 
Klein specialist in massage 373 foto's' 25 recensies Massageservice.
Plaatsen Leiden Medisch en gezondheid Alternatieve en holistische gezondheidsdienst Klein specialist in massage. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. VOETREFLEX MASSAGE Reflexologie is al duizenden jaren oud. De oudste bewaard gebleven bronnen van deze techniek zijn muurschilderingen uit 2330 voor Christus. Reflexzonetherapie stimuleert door middel van drukpunten, ook wel reflexpunten genoemd. Elk reflexpunt komt overeen met een deel van het lichaam. Bij deze massage wordt altijd eerst de rechtervoet helemaal behandeld, omdat dan de loop van de darmen gevolgd wordt. Reflexzonemassage ondersteunt de dagelijkse gezondheidstoestand en zorgt voor verlichting bij lichamelijke en geestelijke klachten. THAISE VOETMASSAGE Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd.
Thaise Massage Salon Leiden, Leiden Openingstijden Betalingswijze Thaise Massage Salon Leiden.
Je kunt contact opnemen met Thaise Massage Salon Leiden via 06 25 38 61 48. Het vestigingsadres van Thaise Massage Salon Leiden is Oude Singel 138 in Leiden. Al klant geweest van Thaise Massage Salon Leiden en wil je Thaise Massage Salon Leiden aanbevelen aan anderen?

Thai Massage Leiden bestaat al meer dan 10 jaar en is een bekend adres voor vele tevreden klanten Zeer recent is de gehele salon gerenoveerd meer. Niet van toepassing. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland. Rene op Thaise traditional massage zaandam.
Werken bij Erotische Massage Salon Leiden? Bekijk de vacatures.
Wij heten u van harte welkom! Erotisch Massage Salon Leiden. Voor een uitstekende gezonde en ontspannende erotische massage en meer genot. Met een gevarieerde keus aan spannende massages die worden uitgevoerd door vakkundige masseuses met een passie voor erotische massages.
Qin Qin.
Beautycenter Qin Qin is het adres voor professionele manicure, pedicure, voetenmassage en Chinese massage in Leiden. Ervaar een weldadige voetenmassage voor slechts 25 of een gezonde Chinese massage van een uur voor 40 incl. Geheel nieuw ingericht mooie, ruime en nette behandelkamers.

Maandag t/m Vrijdag 11.00 22.00. Zaterdag van 11.00 19.00. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland. thaise massage zuidholland. Listing ID: 57750d700c596371. Processing your request, Please wait. 3 Reacties op Thai Massagesalon Leiden. Martinus on augustus 31, 2018 @ 624: pm.
Acro Yoga in Leiden. Samen balans vinden. Liv Yoga Mindfulness.
Acro Yoga Leiden Lessenseries. Deze lessenseries zijn geschikt voor all-levels. De twee docenten bereiden de les zo voor dat ze de groep kunnen opsplitsen. Deze lessenserie is dus zowel geschikt voor studenten, zonder enig ervaring, als voor studenten die al een lessenserie hebben gevolgd.
5 x overheerlijke massages in Leiden indebuurt Leiden.
Het beauty en wellness resort is gevestigd op de 11e en 12e verdieping van het Level gebouw bij Leiden Centraal. Je kunt hier de hele dag vertoeven, of wip langs voor een kort massagebezoek. Denk aan: hammam, body wraps, sportmassage, hot stone massage en een zwangerschapsmassage.

Contacteer ons