Resultaten voor massage deventer

massage deventer
 
massagestudioyvonnevandartel.nl Yvonne van Dartel.
Massage in Sport en Recreatie centrum de Scheg te Deventer. Yvonne van Dartel heeft haar massagestudio ingericht in het grote en uitgebreide sportcomplex in Deventer. Yvonne heeft als doel om in dit mooie sportcomplex met diverse uiteenlopende sporten een aanvulling te kunnen bieden aan sporters en niet sporters, om te herstellen na een blessure of te ontspannen.
Massagepraktijk Healing Deventer.
Welkom bij Massagepraktijk Healing Deventer. Mijn naam is Stefan Duteweert, ik ben een HBO gediplomeerd therapeut en gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast zie ik mij ook als energiek vertrouwenspersoon. Met deze eigenschappen zet ik mij voor jou in om je op een ontspannen en professionele manier te masseren.
Massage Deventer 30 of 60 minuten vanaf 25, Stressexperts.nl.
Door onze aandacht voor jouw klachten, wensen en behoeften kunnen we met een ontspannings massage voorkomen dat we je uiteindelijk behandelen voor stressklachten of een burn out. Meer weten over ons? Kom je uit Deventer er en heb je behoefte aan een goede massage?
deventer zoeken Speurders.nl.
Medaille: Hermandaad D.W.K Deventer 1948. Porto kosten koper, na postwet 1.50, bij meerde kavels wordt de porto aangepast zie meer adver. 3 dagen geleden Enschede Overijssel. Speurders.nl is de grootste gratis marktplaats van tweedehands en nieuwe producten en diensten. Wil je je tweedehands auto verkopen? Plaats je advertentie gratis online via Speurders.nl. Voor het gebruik van Speurders.nl zijn de algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van toepassing. Privacy en Cookies. Op de volgende pagina's' treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's' zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ja, ik ben 18 jaar of ouder. Nee, ik ben jonger dan 18 jaar. Belangrijk: lees ook de informatie voor Veilig afspreken en Sekswerken. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.
Massage in Deventer. Een handig overzicht van het aanbod! Bewust Deventer.
Ik ben professional. Ik ben professional. Zoek een professional. Thema en Rubrieken overzicht. Bewust Deventer professionals in Massage persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid. Holistische ontspannings en zwangerschapsmassage. Massagepraktijk De Spiegeling. Ellen van den Berg. Massage Ontspanning Deventer. Massage Ontspanning Deventer.
Home Kirunamassage.
Je bent van harte welkom in mijn massagepraktijk in Diepenveen, nabij Deventer en Olst. Corona: Vanaf 11 mei is de praktijk weer geopend. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Als je griepverschijnselen of koorts hebt, verkoudheidsklachten, of kort geleden in contact bent geweest met iemand die het coronavirus heeft dan kan ik je helaas niet behandelen in de praktijk. Bij twijfel of vragen kan je contact opnemen. Wellicht kan ik je op een andere manier begeleiden/ondersteunen. Bijvoorbeeld EFT, een luisterend oor en/of ontspanningsoefeningen via beeldbellen. Bij Kiruna Massage wordt gewerkt vanuit een holistische visie; Lichaam en geest zijn niet van elkaar te scheiden, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ze functioneren als één geheel.
Alles over Massagesalons indebuurt Deventer.
We hebben in onze gids alle massagesalons in Deventer onder elkaar gezet, inclusief beschrijving, openingstijden, contactgegevens en laatste nieuws. Zo kan jij snel en simpel bij jou in de buurt een massagepraktijk vinden waar ze je graag een lichaamsmassage, sportmassage of ontspanningsmassage willen geven.
Praktijk voor holistische massage de Spiegeling Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Praktijk voor holistische massage de Spiegeling op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Praktijk voor holistische massage de Spiegeling op Facebook. Nieuw account maken. Praktijk voor holistische massage de Spiegeling. Massageservice in Deventer gemeente.

Contacteer ons