Resultaten voor massage deventer

massage deventer
 
Sportmassage Deventer voor alle massages.
Mijn naam is Frank Renssen en ik ben een volledig gediplomeerd sportmasseur uit Deventer. Als sportmasseur verricht ik herstellende massages voor spierletsel en problemen met spierspanningen. Ontspanningsmassages behoren ook tot de mogelijkheden en zijn zeer rustgevend. Ik behandel ook mensen met Burnout verschijnselen met veel succes. Massage heeft vaak ook een preventieve werking en gaat het ontstaan van nieuwe kwetsuren tegen.
Massage in Deventer. Een handig overzicht van het aanbod! Bewust Deventer.
Shiatsu massage in de Comfort-stijl van de Lichtberg. Jannah Wijffels Communicatie. Monika Bruntink Praktijk voor Energie. Monika Bruntink Praktijk voor Energie. Posterenk wilp Gld. Holistische massagetherapie en TRE-provider. Ayurveda leven vanuit wie je werkelijk bent. Inner Pure Spirit Coaching Je leert om jezelf te bekrachtigen en je liefdesenergie te voeden. BPure Bewust Mooi. Massage Ontspanning Deventer. Massage Ontspanning Deventer.
deventer zoeken in Contact erotische massage Erotiek Speurders.nl.
59 advertenties gevonden in Contact erotische massage. Erotiek Contact erotische massage. Datum nieuw naar oud. Datum oud naar nieuw. Prijs hoog naar laag. Prijs laag naar hoog. Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. een maand geleden Deventer Overijssel Rubriekstopper.
Ontspanningsmassage Massage Mindfulness DeventerMassage Mindfulness Deventer.
De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit en is een ontspannen massage om lekker een uurtje bij weg te dromen en alles even los te laten. Onze mooiste ervaringen zijn onze stilste momenten. Klassieke massage Energetische en chakramassage Voetreflexologie Bindweefselmassage Holistic Pulsing Focussen Mindfulness. Gerda Schoot Uiterkamp, Everhard van Bronkhorststraat 5, 7412 DL Deventer.
Massage Ontspanning Deventer Home Massage Ontspanning Deventer.
Massage Ontspanning Deventer Home Massage Ontspanning Deventer. Massage Ontspanning Deventer. Ga naar de inhoud. Welkom op Massage Ontspanning Deventer. Voor een ontspannende maar toch stevige ontspanningsmassage van hoge kwaliteit, met veel zorg en aandacht, bent u bij mij in Deventer aan het juiste adres.
Home Praktijk voor holistische massage De Spiegeling in Deventer.
Ik heb voor het eerst een holistische ervaring mogen ontvangen bij Ellen in haar praktijk in Deventer. Ze begon met een intake waardoor ik me op mijn gemak voelde en wist wat er komen ging. Ze neemt de tijd voor je, ook voor nazorg. De massage was bijzonder.
Massage Praktijk Groenewold Deventer.
Voor een massage kunt u in Deventer ook terecht bij aantal collega masseurs. Een overzicht vindt u door op internet te zoeken op ontspanningsmassage Deventer of masseur Deventer. Elke masseur heeft vanuit z'n' persoonlijke visie een eigen manier van werken en z'n' eigen kwaliteiten.
Naree Beauty Massage Naree Beauty Massage.
Vanaf 23 t/m 30 september is de salon een week gesloten. Wij hopen op uw begrip en zien u graag terug vanaf 01oct19. Naree Beauty Massage. Diensten Naree Beauty Massage. Bij ons kunt u terecht voor ontspannende, verlichtende maar ook voor stevigere thaise massages. Daarnaast bieden wij ook diverse beauty behandelingen. Wij houden ons graag aan onderstaande prijslijst en bieden geen extra of erotische diensten die wel eens met massagesalons geassocieerd worden. Openingstijden: Zie opmerking bovenaan website. Dinsdag van 1030: tot 2100.: Woensdag van 1030: tot 2100.: Donderdag van 1030: tot 2100.: Vrijdag van 1030: tot 2100.: Zaterdag van 1030: tot 2100.: Zondag van 1030: tot 2100.:

Contacteer ons