Zoeken naar thaise massage den bosch

thaise massage den bosch
 
Massage Den Bosch Studio Pramuk Wellness.
Massage Den Bosch gezocht? Genieten en ontspannen in de hoofdstad van Noord Brabant Wellness centre Pramuk. Studio Pramuk: Massages in Den Bosch. U wilt een heerlijke ontspannende massage of een andere behandeling? Bekijk hieronder onze diensten.: Traditionele Thaise massage. Rug, nek, schoudermassage.
Thaise Ontspanningsmassage Den Bosch-Zaltbommel Praktijk Manpune Thaise Massages.
Wat doet Thaise massage voor u. Voor wie is deze massage bedoeld. Thaise Ontspanningsmassage Den Bosch-Zaltbommel. FAQ-veel gestelde vragen. Thaise Ontspanningsmassage Den Bosch-Zaltbommel Albert Jan Boudewijn 2019-01-27T1518470000.: Ontspanningsmassage Zaltbommel en Den Bosch. Ontspanningsmassage is een zachte Zweedse massage die soepele, glijdende bewegingen gebruikt om u te helpen ontspannen.
Massage Den bosch Boek direct een massage online!
Waarom zou ik kiezen voor een massage in Den bosch? Eerder werden al verschillende situaties genoemd, waarin een massage in Den bosch het overwegen waard kan zijn. Denk aan een periode van hevige stress! In zon periode is het prettig om even volledig tot rust te kunnen komen tijdens een massage. Een ontspanningsmassage, een Thaise massage of bijvoorbeeld een Shiatsu massage komen in dit geval goed van pas.
Thaise massage in Den Bosch voor het goede doel Foto AD.nl. Spinner. Spinner. Spinner. Spinner. Sluit. Vorige. Volgende.
Hélène Venrooy ondergaat een Thaise voetmassage, gegeven door Saskia Beelen Chris Korsten. Wiel Palmen stichting Hatemalo en de organisatoren Karin Noltee Living Mindfull en Thierry Kroes Think Chris Korsten. Masseur Jan Verbrugge is niet de beruchte Man met de Hamer Chris Korsten.
Rak Thai Massage.
Rak Thai Massage. Behoefte aan een traditionele Thaise massage? Maak een afspraak. Traditionele massage is de oudste genezingsmethode van de wereld. Het krijgen van een massage is ontspannend, maar ook het geven is erg fijn en ontspannend om te doen.
Thais Wellness Centre Den Bosch Massagesalon in Muntel/Vliert, Noord-Brabant Treatwell.
Bij Thais Wellness Center Den Bosch kun je terecht voor verschillende Thaise massages voor het verlichten van lichamelijke klachten of puur voor ontspanning. De salon met 5 blokhutten en typisch Thaise decoratie is precies zo ingericht dat zodra je binnenstapt het lijkt alsof je je in Thailand waant. Geniet van de ambiance, geuren, kleuren en geluiden die al je zintuigen doen prikkelen en laat je lijf helemaal ontspannen tijdens een behandeling door het vakkundige team. Handig om te weten: de salon is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Massagesalons in de buurt. Extended Hair Cosmetics 03, km afstand. Soyance de Beauté 05, km afstand. RakThai Massage 09, km afstand.
home Da Wellness.
Naast de traditionele Thaise Yoga Massage kunt u bij mij terecht voor uiteenlopende behandelingen variërend van sportmassage tot zwangerschapmassage. Natuurlijk behoort ook de duo-massage tot de mogelijkheden. Iedere massage heeft zijn eigen doel: klik hier voor een beschrijving van alle behandelingen.
thaise massage den bosch
Mooi en sfeervol ingerichte salon in meer. Das Traditionele Thaise Massage. Den Bosch admin. Da Wellness Spa in De Bosch biedt naast de bekende Traditionele Thaise Massage, diverse massagebehandelingen vanaf 39 per uur Behandelingen: Traditionele Thaise Massage meer. Den Bosch admin.

Contacteer ons