Meer resultaten voor echte thaise massage

echte thaise massage
 
Royal massage Thaise massagesalon.
Een echte aanrader! Ik heb ontzettend genoten. Vandaag kennis gemaakt door middel van een warm en vriendelijk welkom, een kopje thee met wat lekkers, gevolgd door een heerlijke fullbody massage en afgesloten met een lekkere gezichtsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb ontzettend genoten en een gezellig praatje gehad ondertussen. Professionele en vriendelijke masseusse. Heerlijke massage gehad, niet aaien, nee echt masseren! Zeker voor herhaling vatbaar. En respect voor de masseuse, professioneel en vriendelijk! En dan ook nog rekening houden met persoonlijke omstandigheden. Waar vindt je dat nog? Nou bij Royal Massage. Reserveer hier jouw massage. Ook toe aan een heerlijke royale relaxmassage of toch liever een stevige Thaise sportmassage?
Thaise massage, een weldaad voor het lichaam Thailandblog.nl.
29 juli 2017 om 1939.: Ook de Thaise massagesalons in Nederland worden vaak met happy endings geassocieerd. Voor wat betreft de grote steden is dat vaak ook terecht. Maar er zijn gelukkig ook salons waar serieuze masseuses hard werken want zwaar werk is het! om hun klanten van hun klachten af te helpen. Een serieuze masseuse zal geen seksuele handelingen aanbieden en ik heb het wel meegemaakt dat een dame echt emotioneel werd toen ze vertelde dat klanten het ooit wel van haar gevraagd hadden. In de salon van mijn vrouw, Baan Sabai in s-Gravenzande zien we dat veel klanten regelmatig komen voor een massage.
Unesco-status voor de traditionele Thaise massage die zonder happy ending De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Met dat vooroordeel worstelt ook Tjioe Hokliem van de traditionele massagesalon Baan Niyom in Delft. Die wordt gerund door zijn Thaise vrouw Chittra Niyom, maar omdat zij niet zo goed Nederlands spreekt voert Hokliem zelf van Indonesische afkomst het woord. Soms merk je het bij het maken van de telefonische afspraak, dan kun je vooraf waarschuwen dat we geen happy endings doen, zegt Hokliem. Maar het gebeurt ook wel dat we klanten tijdens de behandeling moeten teleurstellen. Hokliem hoopt dat de Unesco-status meer erkenning meebrengt voor de Thaise massage als een alternatieve geneeswijze.
Touch Touch of of Thai Thai Eindelijk Eindelijk een een echte echte Thaise Thaise Massage. Massage.
Gastvrij ontvangen door Neo en de Dame die mij de massage gaf was ook zeer vriendelijk. Gelijk maar een nieuwe afspraak gemaakt. Super service en ik voelde mij erg op mijn gemak, ik raad het zeker aan! Super service and I felt very comfortable. I definitely recommend it. Ontvang 15% korting bij online boekingen, tijdelijk op alle behandelingen. Boek met 15% korting. Ontvang 15% korting bij online boekingen, tijdelijk op alle behandelingen. Boek met 15% korting. 06 21 30 47 61. Nina Simonestraat 2, 6541 EA Nijmegen. Copyright Touch of Thai Alle rechten voorbehouden. 06 21 30 47 61. BOEK MET 15% KORTING. De Touch of Thai Wellness Spa beleving. De Touch of Thai Wellness en Spa beleving ontstaat vanaf het moment dat je binnenstapt in de authentieke Thaise Spa beleving door middel van de vijf body senses.
echte thaise massage
Adressen Thaise Massage. Tukta Massage Salon. Hengelo, Overijssel Kasper de Wijs. Mijn naam is Tukta, Ik ben in 1969 geboren in Thailand en woon nu al 20 jaar in Nederland. Ik ben gespecialiseerd in het geven meer. Populair Nuaddii Massage Wijchen. Gelderland, Wijchen Kasper de Wijs. In onze massagesalon worden massages gegeven door masseuses die ervaren en gediplomeerd zijn. VRIENDELIJKHEID, KWALITEIT en HYGIENE worden bij Nuaddii met hoofdletters geschreven. In de meer. Populair Changburi Traditional Thai Massage. Nieuw gevestigd in Geldrop: Changburi Traditional Thai Massage, met een uitgebreid aanbod aan massage behandelingen. Leuke kortingsactie op de eerste behandeling. Voldoende parkeergelegenheid dichtbij. Populair Sathu Thai Massage. Sathu Thai Massage in Lelystad biedt u een ontspannende oliemassage als u last heeft van stress, stijve spieren of gewrichten De enige echte ontspannende oliemassage, meer.
Janpen Massage Massages in Thaise sfeer in Den Haag/ Loosduinen.
Heerlijke massage in mooie salon op onverwachte locatie. Dat ik deze salon niet eerder heb ontdekt, ik loop er vaak langs. Maar nu ik het eenmaal weet, ga ik zeker vaker terug! Vandaag had ik een heerlijke massage van de vriendelijke en vakbekwame Janpen. Ruim een uur genieten en daarna had ik een leeg hoofd, losse spieren en een heel goed humeur. Hartelijk dank en tot gauw., The Best Massage Ever. It was so Nice that I Slept. The oil smells so good and make you feel very relaxed. The woman is very friendly and takes her time to give you a real massage. Will recommend her place to anyone who loves to feel the Thai Magic.
Hoe vind je de beste Thaise massage National Geographic. National Geographic. National Geographic.
Inmiddels is de Wat Pho school een officieel massage instituut: de monniken in opleiding leren er alle massagetechnieken en hier schijn je de beste Thaise massage van Bangkok te kunnen genieten. Ik kijk mijn ogen uit: de muurtekeningen met instructies en afbeeldingen van yoga posities, energiepunten afgebeeld in het menselijk lijf. Ik krijg zelfs kippenvel, alsof mijn lijf beseft dat dit de oorsprong van lichamelijke en geestelijke balans is! In keurig correct Engels krijg ik instructies en ga ik klaarliggen in het traditionele pak. Voordat de massage begint, wordt alle negativiteit met wierook weggewuift. De eerste bewegingen zijn voorzichtig, aftastend en niet te vergelijken met de eerdere massages. De bewegingen zijn veel voorzichtiger gekozen, op knooppunten wordt dieper gedrukt en het lijkt alsof al mijn spieren zich buigen voor deze jongeman. Ik kan niet slapen maar ben zo ontspannen, dat ik geniet van mijn eigen ademhaling. Het lijkt bijna of er geen echte aanraking plaats vindt!
Thai Orchidee Thaise Massage Naaldwijk.
Doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen. Dit alles doet veel goeds voor je immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt. Kom dus naar Thai Orchidee in Naaldwijk voor een échte ontspannende massage! Jum is één van onze meest ervaren masseuses in de salon. In Thailand heeft ze de fijne kneepjes van het vak geleerd. en na jaren ervaring heeft ze dat in Nederland verfijnd. Wilt u een échte Thaise massage? Bel direct 06 33 78 31 82 om een afspraak te maken. Kunnen we even niet opnemen? Spreek dan een voicemail bericht in of reserveer via ons online reserveringssysteem. Van der Doortogestraat 7. 2671 BR Naaldwijk Westland.

Contacteer ons