Resultaten voor thaise massage veluwe

thaise massage veluwe
 
Thai massage Veluwe Heerewaarden.
Thai massage Veluwe Heerewaarden. Ben je toe aan wat ontspanning? Al dan niet met een erotisch tintje? Breng dan eens een bezoekje aan een Thaise masseuse. Er is van alles mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere rugmassage of nekmassage.
Yoga Weekend op de Veluwe YARAYOGA.
Thaise Yoga Massage. Workshop Thaise Yoga Massage. Cursus Thaise Massage. Yoga Weekend op de Veluwe. Yoga Weekend op de Veluwe admin 2016-10-20T1204510200.: In het Veluwse bos bij Ermelo worden in samenwerking met Lighthouse Works yoga weekenden aangeboden in een luxe hotel.
3 unieke wellness ervaringen in Thailand Reisreporter.
De dag wordt afgesloten met een authentieke Thaise massage op het strand. Met zicht op zee waarbij de zon aan de horizon verdwijnt is het simpelweg onmogelijk om niet volledig tot rust te komen. Het luxueuze resort Amanpuri in Phuket.
Massage wellness arrangementen in Nijkerk ontspanning tegen stress.
Mindfulness kan via trainingen en natuurlijk kan ik je ook een Mindfulness massage aanbieden. EnerSense is gevestigd in een rustieke boerderij aan de poort van de Veluwe in de buurt van Nijkerk, Hoevelaken en Vathorst in het dorpje Nijkerkerveen. door Angela van der Hout. Afspraak maken voor een behandeling? Prijslijst van onze EnerSense behandelingen. Nek schouder massage. Nek schouder massage. Kruidenstempel totaal massage. Kruidenstempel plus massage. Thaise voet massage.
Tawan Thaise Massage Barneveld.
Mix van Oosterse en Westerse technieken De massage bestaat uit de Thaise massage met diepe yoga stretching in combinatie met een Zweedse massage. Aromatherapie massage is vooral geschikt als men last heeft van stress of emotioneel-gerelateerde aandoeningen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, spijsverterings-stoornissen en rugklachten.
Gerco Massage in Harderwijk op de Veluwe in Gelderland.
Dankzij jarenlange ervaring, veelzijdige massagetechnieken, behandelingen, advies en begeleiding biedt Gerco Massage een uniek totaalconcept. De diversiteit aan opleidingen en specialisaties in combinatie met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat Gerco van den Brink symptomen van ziektebeelden en klachten herkent en signaleert.
Ouinailu, Ontspannings of Thaise massage 60 min: bespaar 62% in Amsterdam via Social Deal.
Raak nu helemaal zen met een fantastische ontspanningsmassage of Thaise massage. Jij wordt lekker gemasseerd door een professionele gecertificeerde masseuse, zodat jij volledig kunt ontspannen. De massages worden gegeven in een huiselijker sfeer. Het is een ontspannende ervaring, een echte weldaad voor lichaam en geest.
Thaise massages in Nijkerk Stad Nijkerk.
Noon verzorgt de traditionele, Thaise massage in een huiselijke sfeer. De bovenverdieping van de woning is ingericht rondom de massagesalon. Er is een ontvangstkamer, waarin bezoekers kunnen bijkomen na een massage. In de massageruimte, die gedeeltelijk is ingericht met Thaise spullen, klinkt rustgevende Thaise muziek op de achtergrond.

Contacteer ons