Resultaten voor thaise massage in je buurt

thaise massage in je buurt
 
Home: Dn Thai Massage.
Traditionele Thaise massage. Relaxerende Thaise oliemassage. Hoofd nek schoudermassage. Welkom bij D'n' Thai Massage. De Traditionele Thaise massage is een van de oudste vormen van geneeskunde. Rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten, chronische vermoeidheid, stress en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.
Forum voor Oosterse Massages Bekijk forum Thaise massage adressen in Nederland.
97 Onderwerpen 250 Berichten Laatste bericht door Jira Kotinny 15 Dec 2019 1522.: 4 Onderwerpen 4 Berichten Laatste bericht door Jira Kotinny 01 Apr 2019 1153.: 40 Onderwerpen 103 Berichten Laatste bericht door L A T I N 14 Nov 2019 0710.: Ga naar: Een forum selecteren. Het Forum voor Oosterse Massages. Voorwaarden en reglementen. Chinese massage adressen in Nederland. Alphen aan den Rijn. Capelle aan den IJssel. Bergen op Zoom. Thaise massage adressen in Nederland. Alphen aan den Rijn. Berkel en Rodenrijs. Capelle aan den IJssel. Katwijk aan Zee. Bergen op Zoom. Wijk en Aalburg. Overige oosterse massage adressen in Nederland. Balinese massage adressen. Cambodjaanse massage adressen. Filipijnse massage adressen. Indiase massage adressen. Indonesische massage adressen. Japanse massage adressen.
Rueanthai.
Traditionele Thaise massage. Een echte Thaise massage. Bij Massagesalon Rueanthai wordt uw gehele lichaam door middel van Thaise massages heerlijk tot ontspanning gebracht. U zult zich een nieuw en vitaler mens voelen! De meeste lichamelijke klachten kunnen wij in Noordwijkerhout voor u, door middel van onze Traditionele Thaise Massage technieken, verzachten of wegnemen.
Thai Massage Nederland Sabai Jai Thai Massage Day SPA.
Thai Traditionele Massage. Bij Sabai jai Thaise Massage geniet je van deze eeuwen oude techniek. Warme oliemassage bevordert de door bloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaa. Ik had sinds kort last van mijn pols en ik ging naar de dokter en die zei dat ik peesschedeontsteking heb gehad en ik was paar keer bij fysiotherapie geweest maar dat helpt niet en ik ging naar Sabai jai massage ik was daar paar keren behandeling genomen en ik was daar heel erg blij mee omdat ik kan nu weer werken dank zijn hen kan ik weer aan de slag. Ik ben samen met mijn vrouw al een aantal keer langs geweest voor een massage, en dat is voor ons beiden heel goed bevallen. Mijn nek en schouders kantoorwerk voelden na de eerste keer al stukken beter, en dat is na de volgende massages nog beter geworden. Er is veel aandacht voor details. De masseuses hebben snel de plekken in het lichaam gevonden waar de spanning zit, waar ze vervolgens extra aandacht aan besteden.
Massage Den Haag: Boek direct online! Nam Tok Health Massages.
massage den haag scheveningen zwangerschapsmassage expat expats. Vastzittende spieren, chronische hoofdpijn of stress? Middels onze drukpuntmassage maken wij hier korte metten mee! Of wilt u gewoon heerlijk ontspannen, al dan niet samen met uw partner terwijl u geniet van de Oosterse ambiance, geuren en klanken? Ook dat kan in onze sfeervolle salons! Probeer nu onze zwangerschapsmassage zwangerschaps massage prenatal. Welkom bij Nam Tok. Thai voor waterval. Uw gastvrouw Parinya Kaensungnoen en haar medewerkers zijn allen gediplomeerd masseur. De eeuwenoude traditionele massages harmoniseren lichaam en geest en maken. spieren en energiebanen in het lichaam weer vrij. Een Thaise massage heeft dus zoals soms wordt gedacht. niets met erotiek te maken. Bij Nam Tok komt u weer helemaal tot uzelf en laat u de waan van de dag even voor wat die is! Informeer naar de behandeling die het best bij u past. Ook voor zwangerschapsmassage prenatal massage scheveningen expat expats welcome. Om teleurstellingen te voorkomen werken wij op afspraak. Wist u dat u bij ons 24/7 zelf direct online uw behandeling kunt reserveren? Gemakkelijk, kosteloos en snel. Betaal veilig online óf in de salon!
Silkthai Thaise Massage Amsterdam.
NL / EN. Thaise Massage Amsterdam. welkom bij Silkthai. Wij bieden traditionele Thaise massages voor dames en heren. Last van stress? Of gewoon zin in een heerlijke massage? Ons ervaren team helpt graag. Een afspraak maken is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Bel 06 39 17 72 38. KOOP M IN DE WINKEL. Prachtige salon met top personeel. Er wordt goed gevraagd en geluisterd naar je wensen en bevindingen.
Thaise Massage Gan Nguen.
Thaise massage Roosendaal. Wij heten u graag van harte welkom in onze massagesalon in Roosendaal voor een Thaise massage. Zoals u vast wel weten, zijn massages goed voor uw gezondheid. Heeft u klachten over uw gezondheid of wilt u alleen heerlijke ontspanning, dan hebben wij diverse soorten massages voor u. Geniet van een heerlijk moment voor uzelf. Nek schouder en rugmassage. Neem een kijkje in onze massagesalon. Met ingang van maandag 22 oktober zullen onze massages plaatsvinden op onze nieuwe locatie: Kade 66, 4703GH Roosendaal.
Thaise Massage in Amsterdam Het Massagehuys.
Onze Thaise massage in Amsterdam heeft als doel deze balans weer te herstellen. In de Thaise massageleer zijn alle delen van het lichaam met elkaar verbonden. Ook is er een wisselwerking tussen lichaam en geest. Stress en spanning hopen zich in specifieke plekken in je lichaam op. De schouders en nek zijn daar het bekendste voorbeeld van. Maar wist je dat de plek tussen duim en wijsvinger ook een typische plek is waar stress zich ophoopt? Als je die plek masseert, kom je uit je hoofd en herstelt de balans tussen geestelijke activiteit en het aarden van je lichaam. We combineren de klassieke Thaise massage met aromatherapie en herbal medicine.

Contacteer ons