Resultaten voor thaise massage in je buurt

thaise massage in je buurt
 
Thaise massage Wikipedia.
Daarom noemt men Thaise massage ook weleens schertsend yoga" for lazy people. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken. Vergeleken met traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruikmaakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, stimuleert de Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking. Daarom zijn de punten aan minder spanning onderhevig, en de levensenergie, of Prana, krijgt gelegenheid om vrij te bewegen.
Touch of Thai in Nijmegen De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf. Touch of Thai in Nijmegen. Nina Simonestraat 2, 6541EA, Nijmegen. Touch of Thai. 06-21304761 Toon nummer. Website Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor massage in de buurt. Siam Thaise Massage.
Thaise massage praktijk Manpune in Gameren, regio Zaltbommel.
Top massage praktijk, Manpune is ontzettend zorgzaam en zorgt dat je er weer fit tegenaan kan! Erik-Jan van Wijgerden. 1218: 24 Oct 18. Vanmorgen bij deze massage geweest. Loop al een tijdje met klachten in heup en benen. Nooit eerder massage gehad Prima massage, echt een verbetering. Kan het iedereen aanraden. Erik van Tuil. 0822: 29 Sep 18. Na de laatste behandeling al een tijdje zonder klachten. en ook nog in de buurt. 1939: 19 Sep 18. Vaak klachten in arm en rug door computerwerkzaamheden. Na deze massage gewoon al een paar dagen geen last meer! Roberto Van Oersen. 1303: 05 Sep 18. Gisteren voor het eerst bij deze nieuwe thaise massagepraktijk geweest.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Forum voor Oosterse Massages Bekijk forum Thaise massage adressen in Nederland.
Bergen op Zoom. Thaise massage adressen in Nederland. Alphen aan den Rijn. Berkel en Rodenrijs. Capelle aan den IJssel. Katwijk aan Zee. Nieuwerkerk aan den IJssel. Bergen op Zoom. Wijk en Aalburg. Overige oosterse massage adressen in Nederland. Balinese massage adressen.
Thaise massage: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Thaise massage Vlaardingen. Deep tissue massage. Massages voor stellen. Hot Stone Massage. In de buurt zoeken. Over ons Vacatures Media. Werk met Groupon. Groupon-campagne doen Affiliate Programma De Gedragscode voor Verkopers. Privacy-centrum Klantenservice FAQ Kortingscodes Inbreuk melden. USA United Kingdom France Deutschland Italia España Polska Nederland Ireland UAE België Canada Australia New Zealand. Download de Groupon mobiele app Haal nieuwe klanten binnen en laat je zaak groeien.
Therapeutische Thaise Massage Movement Matters NL.
Kwalen zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, stijve nek, pijnlijke schouders kunnen zo verholpen worden. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Therapeutische Thaise Massage te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Je waardering Waarderen.
Unesco-status voor de traditionele Thaise massage die zonder happy ending De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
In Nederland zijn klanten vooraf soms wat huiverig voor haar traditionele massages, merkt de masseuse. Het kan ook vrij hard en heftig zijn. Maar bang zijn is niet nodig, wij wandelen heus niet zomaar over iemands rug. We doen alles in overleg, alles wordt afgestemd met de klant. Wilaiket is blij met de Unesco-erkenning van haar traditie. Misschien wordt nu bekender dat massage veel gezondheidsvoordelen heeft. Ook hoopt ze dat de erfgoedstatus duidelijk maakt dat een traditionele massage niets te maken heeft met een happy ending. Die verwacht haar klandizie nogal eens. Massages hebben zeer zeker een positieve invloed op uw gemoed, dus ook op uw sensuele gevoelens, schrijft Wilaiket ter waarschuwing op haar website. Dit wil echter niet zeggen dat onze masseuses onze klanten eveneens erotisch bevredigen. Traditionele Thaise voetmassage op de toeristische Khao San Road, in Bangkok. Beeld Corbis via Getty Images Vooroordeel. Met dat vooroordeel worstelt ook Tjioe Hokliem van de traditionele massagesalon Baan Niyom in Delft.

Contacteer ons