Meer resultaten voor thaise massage op zondag

thaise massage op zondag
 
Thaise Massage IJsselstein.
Thaise Massage behandeld het hele lichaam en zorgt voor een verhoogde elasticiteit van de spieren en verbeterd de bloedsomloop en flexibiliteit, zo wordt het lichaam verlost van stress en spanningen. De massage wordt gegeven door een gediplomeerde masseuse met 11 jaar ervaring, opgeleid bij het Thai Traditional Medicine Development Center. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 1000-2000: en werken uitsluitend op afspraak.
Taralai Thai Massage ontspanning in Thaise ambiance.
Wie zijn wij? Impressie Massage salon. TARALAI THAI MASSAGE OOSTERHOUT. Mathildastraat 9 4901 HC Oosterhout. Reserveren voor een massage kan via het nummer: 0162-219001. Of maak online een afspraak, Ga in het menu naar Boek Nu. Duo massage Actie tarief. 60 minuten voor 100., 90 minuten voor 140. Ook online te boeken. Vanwege de toenemende uitbreiding van ons klantenbestand zoeken wij per direct een masseuse full/parttime. Enige ervaring gewenst, maar niet noodzakelijk. Kom dan eens langs in de massage salon of bel/whatsApp naar: 06-36332658. Thaise massage behandeld het hele lichaam. Het is een combinatie van rustige, bewust gerangschikte bewegingen, acupressuur, reflexologie en rekken. Aromatherapie is een oude en zeer doeltreffende holistische geneeswijze. Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere kwalen om naar de aromatherapeut te gaan. Welkom op de website van Taralai Thai Massage te Oosterhout. Ontspanning in Thaise ambiance. Buiten openingstijden: 06-36332658. Lees hier meer over ons! Kado bon voor een jarige of vriendin. Maandag Vrijdag: 10.30 21.00. Zaterdag: 11.00 18.00. Zondag feestdagen: gesloten.
Welkom.
Centraal station Arnhem op 10 min. Maandag t/m zaterdag van 1000: tot 2200: uur. Zondag open van 1000: tot 2200: uur. Het liefst werken wij op afspraak, dus voorkom teleurstelling. Hoofd nek schouder en rugmassage. Ontspannende olie massage. Traditionele Thaise massage.
Thai Massage Gouda Home.
Op zoek naar een heerlijk ontspannen moment na een zware werk dag? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Dat kan bij Thai Massage Gouda! Wij verzorgen diverse soorten massages van traditionele Thaise Massages tot moderne Hot Stone massages.
Mijn site Welkom bij Nada Thaise Massage.
In verband met onze planning willen we u verzoeken om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Mocht u verhinderd zijn of later arriveren geef dit s.vp. op tijd aan ons door. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Maak direct een afspraak. Indicates required field. Maandag t/m zondag 11.00-22.00. Met en zonder afspraak. Nada Thaise Massage.

Niet van toepassing. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland. Jan op THAI MASSAGE. Marian op Tara Thaise Massage. Claudia op Prima Thai Wellness. Ivo van der Poll op Honey The Angel Thai Massage. noud op Kitsada Herbal Thai Massage.
Home.
Je kunt bij ons kiezen voor een lekkere oliemassage, de klassieke Thaise massage of een verkwikkende voetmassage. Speciaal voor de wintermaanden hebben we ook een heerlijke hotstone massage. We verwelkomen je graag in onze salon.Je kunt altijd binnenlopen, maar wij raden je aan een afspraak te maken.
CHAICHANA THAISE MASSAGES.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN CHAICHANA.: Welkom bij Chaichana Massage Wellness te Soest. Bij Chaichana Massage Wellness te Soest besteedt u de tijd aangenaam en relaxed. Een plaats voor zowel dames als heren. Wij helpen u om uw lichaam en geest te ontspannen en verlichten eventuele pijn tijdens een van onze behandelingen. U wordt altijd gemasseerd door ervaren masseuses die zijn opgeleid bij gerenommeerde Thaise massagescholen. Ook masseur aanwezig. Even een moment voor jezelf na een hectische dag. Ervaar de weldaad van een traditionele Thaise massage in authentieke sfeer bij Chaichana massage Wellness te Soest. CHAICHANA MASSAGE WELLNESS. Tel: 035 5338510. Maandag t/m Zondag.:

Contacteer ons