Meer resultaten voor thaise massage rotterdam

thaise massage rotterdam
 
Thaise massage Amsterdam Noord Yogamassage en Personal training.
Qi ook wel Chi genoemd is een Aziatisch begrip dat zich niet gemakkelijk laat vertalen. voor levenskracht en vitale energie. Hiervoor heb ik me gespecialiseerd in Traditionele Thaise yogamassage en als persoonlijke kracht coach. In mijn persoonlijke kracht coaching-sessies staat een gecombineerde adem focus en koude-training centraal gebaseerd op de Wim Hof Methode. Dit wordt aangevuld met mijn kennis van het menselijk lichaam opgedaan tijdens mijn massage en personal trainer opleidingen. Deze diensten zijn afzonderlijk of in combinatie met elkaar te boeken. Leven vanuit je eigen kracht is bereikbaar voor iedereen. Wat ik doe zijn geen geheimen of ingewikkelde oefeningen. Mijn streven is om jou eenvoudige en effectieve handvatten aan te reiken zodat jij weer vanuit je persoonlijke kracht gaat leven.
thaise massage kleiweg Anchanpark.
Thaise massage Rotterdam Vlaardingen Chockdee.nl.
Een massage is naast dat het hartstikke lekker is ook heel gezond voor je. Lees hier de reacties van onze bezoekers of laat zelf een review achter! Thaise massage Rotterdam Vlaardingen. Even heerlijk ontspannen met een Thaise massage. Bij Chockdee geven wij traditionele Thaise massage en olie relax massage in een warme en huiselijke omgeving. Wij geven massage aan zowel mannen als vrouwen. Hygiƫne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze dames hebben ervaring zijn gecertificeerd en hebben hun opleiding in Thailand gevolgd. Wij zijn een nette massagesalon. Vanzelfsprekend betekent dit dat wij geen erotische massage geven. Wij vinden het belangrijk om deze boodschap duidelijk over te brengen.
Tarieven Thaise massage Chockdee.nl Rotterdam Vlaardingen.
30 min Voetreflex massage 60 min Chockdee olie massage. 60 min Traditionele Thaise massage 60 min Chockdee olie massage. Op zondag en maandag krijgt u bij Chockdee 10% korting op de vermelde prijs! Bij Chockdee kunt u sparen. Voor elk uur massage krijgt u een stempel op uw Chockdee klantenkaart. Hebt u 10 stempels en is de klantenkaart vol? Dan krijgt u van ons een uur gratis massage!
Home.
Toen ik in Nederland kwam wonen dacht ik dat het eigenlijk heel goed zou zijn als de mensen hier de Thaise Wellness ook zouden kunnen ervaren. Daarom ben ik begonnen met het geven van traditionele thaise massages in Rotterdam en inmiddels heb ik veel klanten die regelmatig terug komen en de stress van alledag willen vergeten. Harmonie tussen lichaam en geest is namelijk uitgangspunt van het Boeddhisme, en dit pas ik toe in mijn massages. Ik hoop dat u geintreseerd bent en mij belt voor een afspraak voor een massage die bij u past en wil ondergaan.
Home 4 Khlay Zen.
Thaise Olie Massage. Nek, schouder en hoofd massage. Traditionele Thaise Massage. Thaise Olie Massage. Nek, schouder en hoofd massage. Welkom bij Khlay Zen. Traditionele Thaise Massage Salon. Kom en ontspan. Khlay Zen tarieven. 30 minuten behandeling. 60 minuten behandeling. Combinatie van diverse massages mogelijk per 30 minuten. 90 minuten behandeling. Combinatie van diverse massages mogelijk per 30 minuten. 120 minuten behandeling. Combinatie van diverse massages mogelijk per 30 minuten. Meerprijs hotstone / kruidenstempel. 500, per uur. PROBEER HET ZELF. Boek een afspraak. Khlay Zen Thaise Massagesalon Rotterdam. 3063 CC Rotterdam.
Thaise massages in de buurt van Rotterdam-Noord, Rotterdam Treatwell.
Rug, schouder en nekmassage. Trigger point therapy. Zoek afstand In de buurt. in de buurt van Rotterdam-Noord, Rotterdam. Kies uit 2 salons met Thaise massages in de buurt van Rotterdam-Noord, Rotterdam. Filter en sorteer. Laat zien op de kaart. Traditionele Thaise massage.
thaise massage in Rotterdam 94 adressen voor thaise massage in Rotterdam.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor thaise massage in Rotterdam. 94 bedrijven gevonden voor thaise massage in Rotterdam. Ik geef diverse soorten massages, waaronder, klassieke massage, hotstone massage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, voetmassage, hoofdmassage, Dorpsweg 66A, 3083LD, Rotterdam. resultaat 1 15 voor thaise massage, Rotterdam.

Contacteer ons