Meer resultaten voor thaise massage aan huis

thaise massage aan huis
 

Thaise Massage praktijk aan huis. Thaise Massage Chockdee Tilburg. Thaise Massage in Aken. Thaise en Chinese massagesalons in kaart gebracht. Overval op Thaise massagesalon in Arnhem. Wat Pho Massage School. Thaise massage in Duitsland. Rene op Thaise traditional massage zaandam.
Massage aan huis in Groningen massage-info.nl.
Klassieke massage 14. s avonds geopend. s avonds geopend 87. In het weekend geopend. In het weekend geopend 64. Massage op evenementen. Massage op evenementen 53. Massage aan huis. Massage aan huis x. Masseur met foto. Masseur met foto 32.
Baan Thai Massage Oliemassage Sportmassage Thaise massage Tok Sen Massage Huizen Afspraak: 035 711 0334 Geopend sinds 2003.
Baan Thai is het Thaise woord voor huis. Baan Thai Massage is gelegen in het nieuwe appartementen complex de" Duiker" bij winkelcentrum de Oostermeent in de gemeente Huizen. Voldoende gratis parkeergelegenheid is er naast de salon. Baan Thai massage is geopend op: ma.: Behandeling is alleen op afspraak mogelijk. Naast olie massage en traditionele Thaise massage, geven we ook klantgerichte massage. Bij klachtgerichte massage word je specifieke klacht behandeld. Dit is voor mensen die last hebben van een blessures zoals nekpijn, pijn aan de onderrug of schouders etc.
NAN Thai massage Home.
TOE AAN ONTSPANNING? ONTDEKT DE THAISE RUST NU DICHT BIJ HUIS! NAN GEEFT DÉ BEHANDELING DIE U NODIG HEEFT. DE TRADITIONELE THAISE MASSAGES ZIJN GERICHT OP KLACHTEN EN / OF ONTSPANNING. Uw gastvrouw Nan is een gediplomeerde masseuse. Haar opleiding bij Thai Traditional Medical Service Society heeft ervoor gezorgd dat zij het lichaam begrijpt en wet hoe ze u kan helpen.
Thaise massage groningen, thaise massage, massage groningen.
Je gaat als herboren weer naar huis. Deze relaxerende oliemassage kunnen we op jouw vraag ook uitvoeren met pure aromaolie, voor een versterkend effect. Rug, Nek en Schouder massage. Een stevige massage waarbij de spieren in de rug, nek en schoudergordel losgekneed worden. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen losgooien. Thaise Voet Massage.
Infinite PLay Thai Yoga Massage Infinite Play.
Door deze plekken aan te laten raken, kun je jezelf weer helemaal gaan voelen, en weer open en vitaal in het leven staan. In een Thaise Massage wordt het zelf-herstellend vermogen van jouw systeem geactiveerd. RESTORATIVE YOGA MASSAGE. R estorative yoga Massage is de zachte uitvoering van Thaise Massage, waarbij Dieke haar ervaring met Cranio Sacraal therapie en Breema Bodywork toepast.
Vind thaise massage op Marktplaats.nl.
Thaise Namman Muay Boxing Olie Verzorging. Op werkdagen 1630uur: besteld, volgende werkdag in huis thaise namman muay olie professionele vechters over de hele wereld gebruiken deze namman muay olie om hun spieren op te warmen en te doorbloeden. Thaise namman muay olie kan zowel vóór als na fysieke inspanning gebruikt worden. Voorafgaande aan de. WEER BESCHIKBAAR Thara Traditionele Thaise Massage.
Thaise massages in Nijkerk Stad Nijkerk.
Er is een ontvangstkamer, waarin bezoekers kunnen bijkomen na een massage. In de massageruimte, die gedeeltelijk is ingericht met Thaise spullen, klinkt rustgevende Thaise muziek op de achtergrond. Massages maken deel uit van het culturele erfgoed in Thailand. Noon heeft ruime ervaring, is gecertificeerd en heeft haar opleiding in Bangkok Thailand gevolgd. Daarmee, onderscheid ik mij van andere massagesalons, vertelt zij. Noon hecht veel waarde aan hygiëne en kwaliteit en zorgt ervoor dat de klant na een behandeling met een goed gevoel naar huis gaat.

Contacteer ons