Meer resultaten voor thaise massage aan huis

thaise massage aan huis
 
Sukanya Thaise Gezondheidsmassage.
Voel u weer als herboren. Sukanya Thaise Gezondheidsmassage is een professionele massagepraktijk aan huis gespecialiseerd in het geven van traditionele Thaise gezondheidsmassages. Heeft u last van vaste spieren als gevolg van langdurige stress of langdurig in dezelfde houding werken, sporten, spanningshoofdpijn, rugpijn, stijve nek/schouders of wilt u een keer even heerlijk ontspannen? Bij Sukanya Thaise Gezondheidsmassage kunt u terecht voor een van haar gespecialiseerde traditionele Thaise massages. Maak direct een afspraak. 06 342 191 21. Massages alleen op afspraak. Geen erotische massages. Openingstijden: ma-vr van 1000: tot 2100.: Als u een afspraak maakt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Er is Airco aanwezig. Stel een vraag. Sukanya is opgeleid aan het massageinstituut Wat Po in Bangkok. De traditionele Thaise massage nuet phaen boran is meer dan 2500 jaar oud en is een van de oudste geneesmethoden ter wereld.
thaise massage aan huis
Drie Thaise massagesalons in Eindhoven gesloten. Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen. Thaise Massage praktijk aan huis. Thaise Massage Chockdee Tilburg. Thaise Massage in Aken. Thaise en Chinese massagesalons in kaart gebracht. Overval op Thaise massagesalon in Arnhem. Wat Pho Massage School.
Thaise massage Oosterhout of aan huismassage-tip.nl.
Skip to content. Thai Stempel Massage. Aroma Ontspannings Massage. Even een korte introductie van mezelf. Ik ben Thip Thaendee-Moonen en geboren op 22 juni 1970 in Thailand. Sedert 2001 ben ik woonachtig in Nederland. Ik heb me altijd geinteresseerd voor massage en andere ontspanningstechnieken. Nu mijn kinderen groot genoeg zijn om naar school te gaan ben ik mijn eigen massage praktijk in Oosterhout begonnen. Ik heb besloten om thuis hiervoor een speciale kamer in te richten in Thaise stijl.
Chiwago Traditionele Thai massageAroma, olie massage, Sport massage Balinese, massage, Hot stone massage, Kruidenstempel massage, Voet massage, Gezicht massage, Pedicure en Manicure.
De massage gebeurt in zijlings met Thaise kneedtechnieken en is aan te raden voor het verlichten van rugpijn en bekkenklachten, stijve benen, het verbeteren van de nachtrust en de bloedcirculatie. Een zalig uurtje ontspannen voor een ontspannen mama. Telefoon: 0252-283061 Heereweg 191 2161 BD Lisse Email: wellness@chiwago.nl. Openingstijden: Maandag t/m zondag 1000: uur tot en met 2100: uur.
NAN Thai massage Home.
TOE AAN ONTSPANNING? ONTDEKT DE THAISE RUST NU DICHT BIJ HUIS! NAN GEEFT DÉ BEHANDELING DIE U NODIG HEEFT. DE TRADITIONELE THAISE MASSAGES ZIJN GERICHT OP KLACHTEN EN / OF ONTSPANNING. Uw gastvrouw Nan is een gediplomeerde masseuse. Haar opleiding bij Thai Traditional Medical Service Society heeft ervoor gezorgd dat zij het lichaam begrijpt en wet hoe ze u kan helpen.
Thaise massage groningen, thaise massage, massage groningen.
Je gaat als herboren weer naar huis. Deze relaxerende oliemassage kunnen we op jouw vraag ook uitvoeren met pure aromaolie, voor een versterkend effect. Rug, Nek en Schouder massage. Een stevige massage waarbij de spieren in de rug, nek en schoudergordel losgekneed worden. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen losgooien. Thaise Voet Massage.
Infinite PLay Thai Yoga Massage Infinite Play.
Door deze plekken aan te laten raken, kun je jezelf weer helemaal gaan voelen, en weer open en vitaal in het leven staan. In een Thaise Massage wordt het zelf-herstellend vermogen van jouw systeem geactiveerd. RESTORATIVE YOGA MASSAGE. R estorative yoga Massage is de zachte uitvoering van Thaise Massage, waarbij Dieke haar ervaring met Cranio Sacraal therapie en Breema Bodywork toepast.
thaise massage aan huis
Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Help en info. Google Play badge App Store badge. Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons