Zoeken naar thaise massage in de buurt

thaise massage in de buurt
 
Sawadee Thaise Massage in Venlo en Arcen Original Thai Massage Thaimassage venlo.
Wij bieden u in samenwerking met de Stadspoort Hotels Restaurants de mogelijkheid om tijdens uw verblijf in een van de Stadspoort hotels te genieten van een Thaise massage. Ook bezoekers en kuurgasten van Thermaalbad Arcen bieden wij de mogelijkheid om op locatie behandeld te worden.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee erkend door zorgverzekeraars.
We onderzoeken en behandelen vanuit zowel fysiek, energetisch als mentaal niveau het effect en de toepasbaarheid van de Thaise massage. Met behoud van respect voor de eeuwenoude kennis en traditie. Metta, Aanraken" met liefdevolle aandacht, en afstemming op de persoon staan hierbij centraal. We beschikken over meer dan 27 jaar praktijkervaring en een hoogstaand docententeam. Al onze opleidingen zijn erkend. De driejarige opleiding ook door zorgverzekeraars. Yoga, massage en meditatie in één." bij jou in de buurt.
Saysawang Thaise Massage Wellness Een goede massage voor een redelijke prijs.
In een rustgevende omgeving kunt u genieten van 1 van de massages of indien gewenst meerdere behandelingen. U zult merken dat een Thaise Massage een weldaad is voor lichaam en geest. Wij zijn een nette Thaise massagesalon, dus GEEN erotische massage. Klanten dienen dan ook hun ondergoed te blijven dragen als verplicht kledingstuk. eventueel hebben wij ook wegwerp ondergoed. Deze klassieke massage is een combinatie van yoga, stretchen en gerichte drukpunttechnieken. Olie komt er niet aan te pas. Hot olie massage is een Thaise ontspanningsmassage waarbij het lichaam wordt gemasseerd met warme olie. Rug, Nek en schouders. Deze massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van klachten aan de nek, schouder of rug. Bij een hotstone massage wordt je gemasseerd met warme vulkanische stenen. Deze traditionele vorm van Thaise massage maakt gebruik van kruidenstempels waarin 15 verschillende kruiden worden gebruikt. Een bodyscrub is een natuurlijke manier om de huid te laten reinigen en verjongen. Aloë Vera Massage. Vervangt de olie massage. Hydraterende Cream Massage. Massage met massagemelk. Voor u alleen of met partner. Aloë vera massage. Hydraterende cream massage. Nek, Schouder en Rugmassage. 4823 JX Breda.
Thaise Massage in Liempde Baan Dee Thaise Massage.
Liempde, gemeente Boxtel, ligt op minder dan 1 kilometer van de snelweg A2. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur of in de buurt. Kom langs of bel voor een afspraak 06-27333486. maandag t/m vrijdag 1100: 2100.: zaterdag 1100: 2000.: Baan Dee Thaise Massage.
Thaise Massage in Venray Tara Massage.
Het maakt niet uit hoe oud u bent; onze massages zijn geschikt voor alle leeftijden. Laat u meevoeren in een heerlijke schoonheidsbeleving, geniet van de hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën, rustgevende muziek, en rijkelijke verzorgingsproducten die uw huid intensief voeden. Traditionele Thaise massage Ontspanningsmassage Gezichtsmassage Sportmassage.
Tjaidii Massage Traditionele Thaise massage in Naarden-Bussum.
Duizenden jaren later vormt de massage nog altijd een vanzelfsprekend element in de Thaise cultuur en gezondheidszorg. Begrijpelijk, want van de Thaise massage gaat een onmiskenbaar helende en weldadige werking uit. Ze bevordert de harmonie tussen lichaam en geest en is daarom een geschenk voor beide.
Welkom bij Supanee massagepraktijk.
Op de website vindt u informatie over verschillende massages die ik kan geven. Ik hoop u op korte termijn te mogen begroeten voor een massage. Ik werk alleen op afspraak, als u wilt reserveren kunt u het beste even contact opnemen.
Home Royal Thai massage.
Thaise Massage is een 2500 jaar oude techniek om het lichaam te ontspannen en de geest tot rust te laten komen. Het kan helpen om veel fysieke problemen, zoals rugpijn, gespannen schouders en nek, stijfheid, slechte houding, indigestie en ischias evenals meer psychische problemen zoals stress te verlichten. Bel voor een afspraak of informatie: 06-47040903. GEEN EROTISCHE MASSAGE / NO EROTICAL MASSAGE. KORTING VAN 5 EURO. Kinderen tot 18 jaar. Bij Massage van een uur. Waar vind u ons. maandag t/m vrijdag: 1200: t/m 2100: uur. Utrechtseweg 72, 3818 EN Amersfoort. zaterdag en zondag: 1000: t/m 2100: uur. JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.

Contacteer ons