Resultaten voor traditionele thaise massage amsterdam

traditionele thaise massage amsterdam
 
Sweet Thai Massage Amsterdam Traditionele Thaise massage in Amsterdam.
Thaise massage Amsterdam. Wat is Thaise massage. De traditionele Thaise massage komt waarschijnlijk voort uit de Indiase geneeskunde en is misschien ook nog beïnvloed door Chinese kolonisten. Thaise massage is net als andere oosterse geneeswijzen gebaseerd op de gedachte dat er energiekanalen door het lichaam lopen en hant nauw samen met de boeddhistische leer.
Sweet Thai Massage Amsterdam Traditionele Thaise massage in Amsterdam.
Home Prijzen Adres/ Route Werken bij. Thaise massage Amsterdam. Wat is Thaise massage. De traditionele Thaise massage komt waarschijnlijk voort uit de Indiase geneeskunde en is misschien ook nog beïnvloed door Chinese kolonisten. Thaise massage is net als andere oosterse geneeswijzen gebaseerd op de gedachte dat er energiekanalen door het lichaam lopen en hant nauw samen met de boeddhistische leer. Het wordt ook wel Thaise yogamassage genoemd omdat veel strekbewegingen lijken op yogaposities. Basisprincipes van Thaise massage. Voor een goede gezondheid moet de levensenergie ongehinderd kunnen stromen door een onzichtbaar netwerk van kanalen. Een Thaise masseur probeert de energie in balans te brengen door de kanalen uit te rekken en geeft met zijn handen, voeten en ellebogen druk op bepaalde punten langs die kanalen. Het idee is dat het fysieke lichaam een middel is om het emotionele of psychische lichaam te bereiken. De masseur creëert traditiegetrouw een meditatieve sfeer. Thaise massage is heel anders dan een de meeste massages die wij kennen. De massage is dynamischer, afwisselender en zonder olie. In Thailand is deze massage om je lichamelijk en mentaal jong en vitaal te houden.
home Chutiya Thaise massage.
Daarnaast heb ik tien jaar ervaring opgedaan in traditionele Thaise therapie behandeling als hoofd van de afdeling farmacie en therapeutische massage van het Whanghin ziekenhuis in Sisaket, Thailand. Mocht u na het lezen van bovenstaande interesse hebben om gemasseerd te worden of heeft u nog vragen? Neem dan contact met mij op. Khob khun ka Dank u wel Chutiya Leangcharoen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of via onze website online een afspraak inplannen. Wij geven geen erotische massages! Vragen hierover worden niet op prijs gesteld! bezoekers sinds 2017. Jouw IP: 62.213.244.97. 1107 WG Amsterdam z/o.
Thaise Massage in Amsterdam Het Massagehuys.
Traditioneel werd deze massage gegeven aan de mannen en vrouwen die op het Thaise platteland werkten. Het is een stevige massage, die zich richt op het zo effectief mogelijk verhelpen van specifieke klachten. Thai massage bij Het Massagehuys. Het drukke, hectische leven in Amsterdam, waarbij eigenlijk iedereen teveel achter laptop en computer zit, zorgt ervoor dat we lichamelijk en geestelijk uit balans raken. Onze Thaise massage in Amsterdam heeft als doel deze balans weer te herstellen. In de Thaise massageleer zijn alle delen van het lichaam met elkaar verbonden. Ook is er een wisselwerking tussen lichaam en geest. Stress en spanning hopen zich in specifieke plekken in je lichaam op.
Thaise Massage Amsterdam Thai Spa Nirvana.
We verzorgen bijvoorbeeld een candle oil massage in Amsterdam of een traditionele Thaise massage. We kunnen u op voorhand goed aangeven hoe een milde massage of juist een verzorgende massage op basis van helende kruiden kan bijdragen aan een prettig gevoel en een spreekwoordelijk volle batterij waarmee u er weer tegenaan kunt. Al ervaring met Thaise massages in Amsterdam en op zoek naar een fijne omgeving waarin gespecialiseerde masseurs u goed van dienst kunnen zijn? Wordt het uw eerste Thaise massage? We nodigen u in de beide gevallen graag uit. We laten u graag kennismaken met de heerlijke en helende werking van de Thaise massages die we verzorgen vanuit onze massagesalon. Thai Spa Nirvana Ceintuurbaan.
contact Leelawadee, Health Massage.
1083 CK Amsterdam. Tel: 020 7723889. Maandag t/m Vrijdag 1000: tot 2200.: Zaterdag 1100: tot 2100.: Zondag 1100: tot 2100.: 90 MIN 80. Authentieke Traditionele Thaise gezondheids massage. Massage met speciale etherische olie. Traditionele Thaise voet massage. FOOT NECK SCHOULDER. Traditionele Thaise voet massage 30 min.
Cheeva Thai SPA Thaise massagesalon Amsterdam.
Of wilt u gewoon even ontspannen met een heerlijke massage? De masseuses van massagesalon Cheeva Thai zijn gespecialiseerd in het geven van verschillende massages. Een massage geeft een diepe, meditatieve ontspanning, verbetert de energiebalans in het lichaam en ontspant de spieren. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande massages. Traditionele Thaise massage. Thaise voetreflex massage. Ook met infraroodsauna. Korte en lange massages. U kunt bij Cheeva Thai massagesalon langskomen voor een korte of een lange behandeling. Korte massages duren gemiddeld twintig tot dertig minuten en lange massages ongeveer zestig minuten. Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken; meestal kunt u direct worden geholpen. Wilt u er zeker van zijn dat u op een bepaald tijdstip langs kunt komen? Dan kunt u het beste een afspraak maken. Seksuele en/of erotische handelingen zijn verboden. Maak direct een afspraak. Bekijk hier onze facebook posts! Cheeva Thai SPA. 1078 RB Amsterdam.
Movement Matters Movement Matters NL.
Boek Boek hier een lekkere traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes. Of ga voor een Deep-Tissue massage die zich richt op het gebied waar jij klachten hebt. Ben je op zoek naar rust en ontspanning? Kies dan voor één van de ontspanningsmassages. Je kunt me vinden in aan de Papaverweg 46 en aan de Distelweg 74C in de NDSM-buurt van Amsterdam Noord.

Contacteer ons