Zoeken naar thaise massage amstelveen

thaise massage amstelveen
 
Stephanie van Beek Amstelveen Beauty Center.
In 2010 ben ik afgestudeerd als Shiatsu Therapeute. Sinds dat jaar heb ik mijn kennis uitgebreid met verschillende andere vormen van massage, zowel Westers als Aziatisch. Alle massages die ik geef hebben een Aziatische ondertoon, met elementen uit Chinese TuiNa massage spreek uit als: Twiena, Thaise massage en Shiatsu massage. De massages die ik aanbied zijn: Ontspanningsmassage, Shiatsu massage, Deep Tissue massage en Stoelmassage. Als u last heeft van stress, vermoeidheid, verkrampte en pijnlijke spieren, maar ook als u prima in u vel zit is een massage heel goed voor u. Het zorgt voor een goede doorbloeding waardoor. afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden. Blokkades worden opgeheven waardoor het lichaam zich weer kan herstellen; en het zorgt voor een ontspannen geest. Je komt weer terug bij jezelf. Ik werk vanuit mijn intuïtie, dus ik pas de behandeling aan aan de persoon en het moment. Ik help graag mensen zich beter te voelen, lichamelijk en geestelijk. Dit is mijn passie; en ik blijf mij graag ontwikkelen zodat ik mijn cliënten zo goed mogelijk tot dienst kan zijn. Hopelijk tot snel in Amstelveen Beauty Center!
DE 10 BESTE wellness centra en spa's' in Amstelveen.
1 van 4 Spa en wellness in Amstelveen. Nagomi Spa Health Amsterdam op 6.0 km afstand. 7 van 120 Spa en wellness in Amsterdam. Ton Pho Spa Wellness Amsterdam op 7.2 km afstand. 4 van 120 Spa en wellness in Amsterdam. Five City Spa Amsterdam Amsterdam op 6.8 km afstand. 10 van 120 Spa en wellness in Amsterdam. Doctor Feelgood Massage Company Zuidas Amsterdam op 4.2 km afstand. 49 van 120 Spa en wellness in Amsterdam. Sauna Deco Amsterdam op 8.8 km afstand. 3 van 120 Spa en wellness in Amsterdam. Bekijk 4 ervaringen. De Eland Wellness House Amsterdam op 8.0 km afstand. 5 van 120 Spa en wellness in Amsterdam. Thai Spa Nirvana Amsterdam op 6.5 km afstand.
Thaise Yogamassage in Amstelveen en Ouder-Amstel massage-info.nl.
Druk op enter om jouw zoekopdracht uit te voeren. Kaart weergeven Thaise Yogamassage in Amstelveen en Ouder-Amstel. Back in balans Amsterdam. Sfeervolle studio in de Watergraafsmeer. De massage worden gegeven door de eigenaresse Danielle Raats. Danielle is natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise Yogamassage.
Events Awareness Health.
Wij zoeken een collega-shiatsumasseur. Onze nieuwe ruimte in Amsterdam is nog voor enkele dagdelen per week te huur. Bharat: 06 29 58 66 30. Yvonne: 06 44 86 86 87. Chinese herbal medicine. 2017 by YD Group for Awareness Health.
Home.
Route en adres. 06 87183384 0203044756. Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Onze salon in Amsterdam buitenveldert is sinds kort geopend. Wij garanderen prima behandelingen op het gebied van massages, pedicure/manicure en spabehandelingen. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor prima prijzen. Wat bieden wij aan onze klanten? Naast Chinese massages bieden wij ook uitstekende Thaise massages. Geniet van onze heerlijke voetmassages. U kunt dit combineren met onze heerlijke voetenbad in de Salon. Onze salon is is uitgerust met de beste massagebanken en voet-spa baden heerlijk ontspannen na de voetmassage. Wij geven uitstekende pedicure/manicure behandelingen. Bel snel voor een afspraak. Wij zijn een Chinese Massage salon.
contact Leelawadee, Health Massage.
Authentieke Traditionele Thaise gezondheids massage. Massage met speciale etherische olie. Traditionele Thaise voet massage. FOOT NECK SCHOULDER. Traditionele Thaise voet massage 30 min. nek en schouder massage. SCHOUDER EN NEK MASSAGE. Goed voor stijfheid of spanning in nek en schouder gebied.
thaise massage in regio Amstelveen 42 adressen voor thaise massage in regio Amstelveen.
Hobby, vrije tijd cadeau. Amstelveen Zoekresultaten voor thaise" massage." In de omgeving. De Kwakel 2. Alternatieve geneeswijzen 1. Alternatieve genezers 2. Gezondheidszorg en welzi. Lichaamsverzorging praktijk 1. Er zijn geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor thaise massage in regio Amstelveen.
thaise massage amstelveen
Home Noord-Holland Amstelveen Plooy Thai Massage. Plooy Thai Massage. Deze vermelding is niet meer geldig. Adres: Texelstraat 88. Postcode: 1181 ES. Prijs per uur: 75. Email to a friend. Bij Plooy massage kunt u kiezen uit traditionele voetmassage of lichaamsmassage. Een heerlijke ontspanningsmassage, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Hard, zacht, kort of lang, het kan allemaal. U geeft aan hoe ú het wilt! Een begrip voor de verwende zakenman die oog heeft voor stijl, klasse en lieftallige Thaise dames.

Contacteer ons