Resultaten voor thaise massage tiel

thaise massage tiel
 
Welkom Massage Wellness Praktijk Sandra.
artikel stad tiel jan 2011. Welkom op de website van Massage Wellness Praktijk Sandra. Bij Massagepraktijk Sandra kun je terecht voor een massage met echte aandacht. Zowel voor een ontspannende massage, sportmassage, kruidenstempelmassage of hotstone en zowel voor de rug, voeten, hoofd of gezicht.
Thaise Yogamassage in Buren, Tiel en West Maas en Waal massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Thaise Yogamassage in Buren, Tiel en West Maas en Waal. Tawan massage Barneveld. Ik ben een gediplomeerde Thaise masseuse en geef divers traditionele Thaise massages. Voor en na de massage is er gelegenheid om een douche te nemen.
chat hulp jongeren chat massage tiel.
Kom tot rust tijdens een lange en luxe massage. Ervaar verscheidene traditionele Thaise massage technieken waaronder het kneden en rollen van de huid, spieren en gewrichten. Of geniet van diverse andere soorten massages. Sint Walburgstraat 8, 4001 MD Tiel. Shiatsu Tiel, Chinese massage drukpunt, Japanse massage, shiatsu therapeut, yin yang, traditionele chinese geneeswijze.
Sawatdee Spa Startpagina Facebook.
Ik ontwaarde, achter de keurige ontvangstruimte, een massagekamer en een aparte douche, niet heel ruim maar zeer netjes. De massage werd uitgevoerd door Stefan een vriendelijke jongen uit Thailand die verschillende technieken gebruikte om mijn nekklachten te verhelpen. Ik zal volmondig bevestigen dat het echt een aanwinst is voor Tiel.
Van der Valk Vitaal.
Bekijk ons aanbod voor jouw vitaliteitscoach. Bekijk ons aanbod dat jou op weg helpt om aan een gezonde voeding te werken. Van der Valk Vitaal. 31 344 88 10 00. 24u bereikbaar lokaal tarief. Van der Valk Vitaal. Laan van Westroijen 10. 4003 AZ Tiel.
Kanaal Tiel Thaise massage in Tiel Hoe kom jij de. Facebook.
29 januari 2014. Thaise massage in Tiel. Hoe kom jij de winter door? Ga je onder de zonnebank, in de sauna of laat je je lekker masseren? Namens Sawatdee Spa in Tiel mogen wij nu een uur Thaise massage weggeven.
Thai Spa Massage Thai Spa Massage Wamel.
Traditionele Thaise massage. Een Thaise massage is een unieke massage ervaring die diepe ontspanning brengt terwijl je de stress van je afschud. Hetzelfde als een Thaise massage met als toevoeging hand gemaakt kruidenstempel die gestoomd direct op het lichaam wordt toegepast.
Tiel Massagelocaties.
Bij Sawatdee Spa Thaise Massage in Tiel kun je genieten van een heerlijke massage. Je vindt deze salon op het onderstaande adres.: Sint Walburgstraat 8. 4001 MD Tiel. Bel naar het telefoonnummer 0344 745045 om direct een afspraak in te plannen bij Sawatdee Spa Thaise Massage.

Contacteer ons