Zoeken naar thaise massage voorburg

thaise massage voorburg
 
Voorburg Massage Maps.
Chinese en Thaise Massage Voorburg. Overzichtskaart Chinese Massage en Thaise Massage in Voorburg, interaktief in kaart gebracht met adressen, routebeschrijvingen en links met meer informatie. Chinese Massagesalons zijn herkenbaar aan een rode marker en de Thaise Massagesalons zijn voorzien van een groene marker.
Cursus Thaise tafelmassage MSP Opleidingen.
Hij is zowel Westers als Oosters opgeleid in o.a. diverse Oosterse therapieën, Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren NLP, orthomoleculaire geneeskunde. Daarnaast heeft hij een eigen praktijk in Voorburg en Alkmaar: Yin Yang Balance. Je ontvangt het ACE certificaat Thaise tafelmassage. De voordelen van Thaise massage.
YinYangBalance Thaise Massage YinYang Balance Den Haag/Voorburg.
Door de vloeiende, in elkaar overlopende Thaise massage, spreekt men ook wel van duizend golven die je lichaam wassen. Thaise massage combineert technieken die gewoonlijk apart in de Westerse Fysiotherapie gevonden worden, zoals manuële therapietriggerpoint, behandelingen, segmentale therapie en tracties, met drukpuntmassage en yoga. Deze combinatie van energetische en fysieke aspecten maakt de Thaise massage net zo uniek als zijn effecten.
Massage Den Haag LemonGrass Health Massage.
door ons vakkundig medisch opgeleid en gediplomeerd personeel. Natty Boonchu Natural Thai Cure Physician Naturopathy. Manuele Thearpie LICHAAMSMASSAGE Wetenschappelijk artikel. De medisch gediplomeerde medewerkers van LemonGrass HEALTH MASSAGE in Den Haag weten exact hoe het lichaam moet worden behandeld om algehele ontspanning te bereiken en pijn te verminderen. In veel gevallen verdwijnt de pijn zelfs helemaal. Speciale behandeling om rugpijn en stress te verminderen. Ontspannende massage voor de rugspieren. ARMEN, BENEN EN KNIEEN MASSAGE. Speciale behandeling van de armen, benen en knieen om deze weer soepel en ontspannen te maken en eventuele pijnen te verminderen of te laten verdwijnen. HOOFD, NEK EN SCHOUDERS. Speciale behandeling van het hoofd, de nek en de schouders. Een zeer prettig ontspannen gevoel wordt bereikt en pijnen verminderen. Speciale manuele therapie met zachte olie voor je gehele lichaam, gebaseerd op Thaise traditionele medische massage technieken.
Thaise massages in de buurt van Voorburg, Zuid-Holland Treatwell.
Hot stone massage. Rug, schouder en nekmassage. Zoek afstand In de buurt. Laan van NOI. Voorburg t Loo. in de buurt van Voorburg, Zuid-Holland. Kies uit 7 salons met Thaise massages in de buurt van Voorburg, Zuid-Holland. Filter en sorteer.
thaise massage voorburg
Nieuw geopend: Thai Enjoy Wellness, Thaise massagesalon in Voorburg. De salon is sfeervol en hygiënisch ingericht, voorzien van een luxe douche cabine. De muziek en de geur doet u aan Thailand denken. Behandelingen door een enthousiast team van gediplomeerde Thaise masseuses met ruime ervaring in diverse massage technieken.
Voetmassages in de buurt van Voorburg, Zuid-Holland Treatwell.
Bij Bai Mint Spa Wellness in Rijswijk kun je terecht voor onder andere een Thaise, Balinese en hot stone massage. Alle massages worden verzorgd door gediplomeerde en ervaren Thaise masseuses. Het team van Bai Mint Spa Wellness is servicegericht en er hangt een ontspannen sfeer wanneer je de salon binnenkomt. Dus als je echt even tot rust wilt komen, ben je hier aan het goede adres. Elke massage wordt aangepast op jouw wensen en behoeften zodat je tevreden maar vooral ontspannen de salon verlaat. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een aroma-oliemassage, sportmassage, kruidenstempel massage, voetmassage en schouder en hoofdmassage. Boek even wat tijd voor jezelf en ga optimaal genieten. Go to venue. Laat zien op de kaart. Hand of voetmassage. Kort overzicht salongegevens. Ben je toe aan ontspanning van zowel lichaam als geest? Dan ben je bij Pure Ontspanningsmassage in de Herenstraat in Voorburg aan het juiste adres.
Tarieven Pakjira Original Thaise Massage.
Soft touch massage. Medical Thai Massage. Thai Mix Massage met Olie. Thaise Voeten Massage. Anti stress massage. Nek en schouder massage. Soft touch massage. Balancing pressure massage. Thai Mix Massage met Olie. Thaise Voeten Massage. Medical Thai Massage. Traditionele Thaise Massage.

Contacteer ons